کامپیوتر از زمانی که در خانه ها، وارد شد، یکی از متهمان ضعیفی چشم بوده است. اما یک متخصص چشم می گوید رایانه به خودی خود باعث کم سو شدن چشم نمی شود.
به گفته دکتر بشارتی، استفاده از کامپیوتر معمولا باعث ضعیف شدن چشم یا بالاتر رفتن نمره چشم نمی شود و بالا رفتن نمره چشم یک روند طبیعی است و به فیزیولوژی خود فرد بر می گردد.او گفت: عواملی مانند فاصله فرد به کامپیوتر، اکونومی صندلی، فاصله چشم تا کامپیوتر، نور اطراف چشم، نور دستگاه کامپیوتر و نور محیط و سلامت چشم در این ارتباط دخالت دارند و اگر هریک از این فاکتورها دچار اشکال شود بطور قطع عوارضی روی چشم خواهد داشت.به گفته بشارتی با توجه به رایج شدن استفاده از کامپیوتر به ویژه در محیط های کاری، فرد مجبور است به مدت 7 یا 8 ساعت پشت دستگاه کامپیوتر بنشیند که رعایت نکاتی برای کمتر شدن عوارض در فرد الزامی است: برای کاهش درد و علائم چشمی باید کامپیوتر تقریبا به صورت مستقیم جلو فرد قرار گیرد و بهتر است از کامپیوترهای LCD استفاده شود. همچنین کامپیوتر باید به موازات با سر و مقداری پایین تر قرار گیرد و نور محیط کمتر از نور عادی باشد.
به گزارش وبدا، دکتر بشارتی با بیان اینکه استفاده مداوم و طولانی از کامپیوتر باعث خشکی چشم می شود، گفت: خشکی چشم باعث حالت فشار بر چشم و قرمز شدن چشم می شود که بهتر است هر از چند گاهی فرد مرتب پلک بزند و گاهی مواقع از داروهای چشم هم استفاده شود.