شیر بنوشید عضله سازی کنید ...
کلید این واقعیت دو پروتئین موجود در شیر به نام های کازئین و آب پنیر (پروتئین های محلول در آب) است. کازئین نسبت به آب پنیر دیرتر هضم می شود .
کازئین دارای سرعت کم و پروتئین آب پنیر دارای سرعت هضم بالاتری است که هر دوی اینها در عضله سازی نقش مهم دارند . شما همچنین می توانید برای دریافت کازئین از گوشت و تخم مرغ نیز استفاده کنید چرا که انها نیز ساختاری شبیه ککازئین دارند . همچنین مصرف فرارده های لبنی بهترین راه برای ساخت عضلات می باشد .
...
اگر شما در حال تلاش برای از دست دادن چربی و افزایش عضله سازی هستید نوشیدن 1 تا 2 لیوان شیر پس از ورزش ( یک ساعت بعد از پایان تمرینات ) را همیشه در دستور کار برنامه