خرما میوهای بسیار قدیمی و پرخاصیت است. این میوه برای مردم کشورهای اروپائی و آمریکائی تا حدی ناآشنا است و آن را فقط در کیک و شیرینی مصرف میکنند ولی در خاورمیانه و مخصوصاً در ایران و کشورهای عربی به عنوان یک غذای اصلی به کار میرود.
• ترکیبات شیمیائی خرما
خرما دارای ۲۵ درصد ساکاروز، ۵۰درصد گلوکز، و مواد آلبومینوئیدی، پکتین و آب میباشد. بهعلاوه دارای ویتامینهای مختلف منجمله ویتامین A,B,C,E و مقداری املاح معدنی میباشد.
:: بازدید از این مطلب : 712
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8