واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-
غذاها و سالادهای خود را با استفاده از این سركه، با عطرترخون، معطر كنید.
مواد لازم
برگ تازه ترخون / 2 پیمانه
سركه / 2 پیمانه
چند شاخه ترخون اضافه برای تزیین
طرز تهیه:
1- برای آزاد شدن طعم و رایحه ترخون، كمی آنها را له كنید.
2- برگهای له شده را درون ظرفی بریزید.
3- سركه را روی برگها بریزید.
4- درب ظرف را بگذارید و آن را در جای خنك و تاریك به مدت 3- 2 هفته نگهداری كنید.
با انجام اینكار، عطر و طعم ترخون به سركه منتقل میشود.
5- سركه را از صافی رد كنید، سپس آن را درون بطریها بریزید.
قبل از انجام اینكار درون هر بطری، یك شاخه ترخون بگذارید.
6- درب بطریها را ببندید و روی آنها برچسب و تاریخ بگذارید.
توجه:
تاریخ اعتبار این سركه 6 ماه پس از تولید است.
نكات لازم:
• برای خواباندن ترخون در سركه، از ظروف بزرگ سرامیكی یا شیشهای استفاده كنید.
• برای نگهداری سركه از ظروف مناسب استفاده كنید.