|
|
مقاله زیر رو در یکی از کلوبها دیدم و چون مفید بود عینا در اینجا درج میکنم اما قبل از اون چند مورد رو بهش اضافه میکنم
1- آبلیموهای صنعتی از سه نوع اسید بعنوان ترش کننده و طعم دهنده و کاه بعنوان رنگ و مواد نگهدارنده شیمیایی تهیه شده و بهیچ عنوان در تهیه آنها از لیمو استفاده نمیشود
2- ماده اصلی کره های گیاهی و روغن های مایع و جامد از مارگارین است - مارگارین از فاضلاب های صنعتی (روغنی که روی فاضلاب میایستد) تهیه میشود
3- ماده اصلی تهیه سوسیس و کالباس روده گوسفند و گاو است
4- در تهیه سرکه صنعتی از اسید های شیمیایی و مواد نگهدارنده استفاده شده و بهیچ عنوان از انگور استفاده نمیشود
5- روغن های جامد و مایع صنعتی (کارخانه ای) حداقل 60 روز در خون باقی مانده و بهیچ عنوان جذب بدن نمیشوند و تنها راه خلاصی از آنها دفع انها از خون است
***آیا می دانید؟
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
آیا میدانید؟
آیا می دانید سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد در کنفرانسهای علمی به عنوان سم کبد معرفی می شود؟
آیا می دانید ساندیسها, نوشابه ها, بیسکویتها, کیکهاو... با قندهای مصنوعی چون ساخارین که 1000 برابر شیرین تر از قند معمولی است ساختهمی شود که دشمن کبد و کلیه می باشد؟
آیا می دانید رنگهای افزودنی در نوشابهها, ساندیس ها, کیکها, آدامسها و ... همه سرطان زا هستند؟
آیا می دانید قیمتروغن مایع مثل آفتابگردان اگر واقعی باشد حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهد بود ولیالان در بازار 900 الی 800 تومان است که از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزانتراست؟
آیا می دانید بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصولپالایشگاهای نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربی خون و... میشود که کشنده است؟
آیا می دانید در اکثر کارخانه های آبلیموهای صنعتی حتییک عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیمو صنعتی از (( آب کاه)) بعلاوه برخی اسانسها وجوهر نمک تولید می شود که همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو میباشد؟
آیا می دانید کره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و دربرخی کشورها فضولات انسانی تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلبو بیماری های ایسکمیک قلبی می شود و شعار ((کره مارگارین(گیاهی)دوست قلب شما)) فریبافکارعمومیست.
آیا می دانید مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندانهامی شود (دندان شکسته داخل نوشابه پس از 7 ساعت حل می شود)؟
آیا می دانید سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت است؟
آیا می دانیدپنیرپفک اغلب پنیر تلخ( پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد چسبندگی پفکبراساس تحقیقات تا 7 بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی میشود و آمارمصرف پفک در ایران روزانه هر نفر 2 عدد می باشد؟
… اما چه کنیم؟
بهترینغذا آبگوشت با گوشت گوسفند است.
بهترین روغن, روغن حیوانی است. روغن کنجد وزیتون هم بهترین روغن گیاهیست.
بهترین ناننانهای سبوس دار است مثل نانسنگک.
بهترین نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و ... می باشدبیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواعآنها توصیه می شود مثل( چای کوهی, گل گاو زبان, سنبل الطیب, گزنه, زنجبیل, گلنسترن, پونه, بابونه, دارچین, آویشن, استخودوس,...) همراه کمی نبات بجای قند وشکراستفاده ازخرما, ارده شیره انواع میوه ها کشمش, توت خشک, عسل بسیار بجاست.
بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائیاز غذا می شود ظرف سنگی و مسی می باشد.
بهترین تنقلات آجیل های طبیعی هستندکه به جهت طبع گرمشان بسیار مفید می باشند( مصرف آجیل ها جزء فرهنگ عمومی بودهاست).
غذاهای خورشی سنتی, غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن بویژه نعنا بجایسالادهای امروزی, لبنیات پرچرب و دست نخورده(شیر و لبنیات باید جوشانده شود) حبوباتبخصوص نخود( اگر خیس شده و آب آن بدور ریخته شود موجب نفخ نمی شود) سس دست سازطبیعی(مخلوط تخم مرغ وسرکه) بطور تازه قابل استفاده است.
کلیه غذاهای طبیعی بطور تازه استفاده شود از خوردن میوه در غیر فصل آن خودداری شود.
ضمناً عمدهمیوه در محل جغرافیای رویش طبیعی آن مفیدتر است.
پوست میوه ها بعنوان ماسک جهتنرمی و زیبایی پوست بسیار مفید است میو ها و سبزیجات هرچه بیشتر در معرض نور خورشیدقرار بگیرند مفیدترند.
فقط سنگ نمک و پودر آن, نمک سالم و قابل استفاده هستند.
استفاده از چوب مسواک(بنام چوب اراک) بعد از خلال دندان بهترین مسواک و ضدعفونیکننده طبیعی و مالش دهنده لثه ها خواهند بود.
:: بازدید از این مطلب : 866
|
امتیاز مطلب : 109
|
تعداد امتیازدهندگان : 27
|
مجموع امتیاز : 27
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 |
نظرات ()
|
|
|
|
|