جام جم آنلاین: یک محقق طب اسلامی گفت: کشک، انواع کلم، پونه، مرزه، پودر سنجد، چهارمغز، کنجد با پوست به صورت خام، سبزیها، میوهها، روغن زیتون، نور مستقیم آفتاب، خرما و شیره خرما از استخوانها محافظت میکند.
سیدعلی ابوالحبیب در گفتوگو با فارس افزود: غذاهای مفید برای استخوانها غذاهایی هستند که سرشار از مواد کلسیم و فسفردار باشند.
وی اظهار کرد: مصرف غذاهای سرشار از کلسیم و فسفر بهترین خوراکی برای محافظت از استخوانهاست و از طرفی نرمش و ورزش روزانه نیز موجب قویتر شدن و استحکام استخوانها میشود.
ابوالحبیب بیان کرد: مصرف چای، انواع ترشیها بدون استفاده از مصلح، مصرف بیش از حد سرکه و ماست، مصرف چای و پنیر در وعده صبحانه بدون گردو و استفاده نکردن از نور مستقیم خورشید برای استخوانها مضر است.
وی اضافه کرد: خوردن غذاهایی که برای استخوان ضرر دارد، موجب میشود که غدد درونریز وظیفه خود را به خوبی انجام ندهند زیرا ۴ غده پاراتیروئید که پشت غده تیروئید در گردن قرار دارند، اگر کار خود را به خوبی انجام ندهند، اسکلت و استخوانبندی بدن دچار اشکال شده و موجب بروز بیماریهای استخوانی میشود.
:: بازدید از این مطلب : 368
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7